Magnetic curtain straps magnetic fasteners

(40 customer reviews)

RM4.90

Magnetic curtain straps magnetic fasteners

Magnetic curtain straps magnetic fasteners

Color

Blue Green, Coffee, Silver, Beige, White

40 reviews for Magnetic curtain straps magnetic fasteners

  1. pairie1101

    barang sampai dalam kondisi yang baik.. sangat cantik, simple dan senang digunakan. penghantaran sangat cepat. thanks

  2. suhaida173

    Good

  3. natashazmi

    Good

  4. kasutoperasitaktikal

    Good

  5. fiezashj

    Baru 1pcs yg dpt..harap lg 5 pcs seller pos secepat mungkin.

  6. afnan90101

    Good

  7. manaircond

    Good

  8. anaabunda

    Terima ksih barang Selamat sampaiΒ 

  9. Anonymous

    Fast delivery. Thank you

  10. dianakamal7978

    Barang selamat smpai penghantran cepat…sgt2 pantas…terbaik

  11. _nrilmiah

    Coller laptop tu sangat okay dah try guna, laptop tak panas dah, walaupon size agak kecik but berbaloi. Then pengikat langsir tu pun okay sesuai la standard langsir kalau nak guna, card case tu maybe patah sebab takleh tutup, longgar. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  12. mamaraissa80

    Recomended seller. Fast delivery

  13. sitiruzana1314

    Good product quality. Fast delivery. Tqsm

  14. yusmahizal

    Thank you seller.. πŸ‘πŸ» terbaikk

  15. e*****a

    Best sangat. Cantik sangat. Best seller. Recommended. Nanti repeat lagi. Thank you!

  16. izzy_89

    Okay cantik πŸ™‚

  17. ain090790

    Good

  18. bambamme

    Good

  19. farapinky

    Barang da sampai!sangat cepat!thank you so much! Will repeat again!barang berkualiti!

  20. ekien_shops

    Dah sampai.. cantik cover wachine machine tuu bentuk bunga2.. πŸ€— tapi tali ikat langsir tu ada semut πŸ˜‚ but its okay. Just nice.. tq seller πŸ’•

  21. azhar115731

    Perfect item high quality

  22. orq2qnwy6r

    penghantaran cepat

  23. norhajah

    cepat sampai dan sgt berpuashati

  24. fazlinryan

    Good

  25. noreniskandardaniel

    Tq seller cepat sgt hantar puas hati terbaik dan dpt free gift lagiπŸ˜˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  26. a*****a

    Good

  27. sitieifarasam

    Good

  28. r*****0

    Good

  29. melurdesa_69

    Good

  30. shidayaya89

    brg bagus.. magnet lekat elok..xyah ikat dah.. sy suka.. sy suka

  31. ezuany

    Good

  32. ruq2ys74wz

    Good

  33. malindamahthar75

    Good

  34. hayati1303

    Good

  35. cuminah

    Good

  36. helokching_viral

    Good

  37. 40vsbdfo5z

    Good

  38. ladyniz

    Brg sampai cpt.. brg2 lain semua ok cuma besi penggsru blkg tu saja yg berkarat sikit.

  39. zwsmsr9xjs

    Good

  40. e*****h

    Fast shipment from seller and shipping of item was handled well. Product is as advertised. Recommended seller.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart